Warland
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Warland

Warland er fantasi. Warland er magi. Warland er den verden, ingen nogensinde har fået lov at opleve. Du har chancen - grib den nu!
 
ForumforsideSøgNyeste billederTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Seneste emner
» Kom tilbage!
Jenya Dicentra Icon_minitimeOns 29 Apr - 0:58 af Misel

» Orcdal
Jenya Dicentra Icon_minitimeFre 19 Apr - 1:31 af Zycro

» Lucius In Sneaker
Jenya Dicentra Icon_minitimeOns 9 Nov - 7:32 af Mortimer

» New evil person here neal for him now^^ (åbent emne)
Jenya Dicentra Icon_minitimeFre 29 Jul - 23:52 af Mortimer

» Sommerregn i Januar
Jenya Dicentra Icon_minitimeMan 20 Jun - 20:07 af Mortimer

» Hej Viol, du er blå og sød
Jenya Dicentra Icon_minitimeLør 28 Maj - 1:32 af Trivia Saigon

» Nyhed på Det Gyldne Vildsvin
Jenya Dicentra Icon_minitimeTirs 17 Maj - 23:02 af Trivia Saigon

» ROTO: Rise Of The Overlord
Jenya Dicentra Icon_minitimeFre 25 Mar - 22:39 af Lord Gurk

» Et par øller og en snak
Jenya Dicentra Icon_minitimeTirs 1 Feb - 19:58 af Beth Smith

» Afløser for Abaddon?
Jenya Dicentra Icon_minitimeTirs 1 Feb - 5:41 af Maradith

Regler

1. Du må ikke styre andres brugere. Altså hvis du er Jim, og Jim siger til Morten, "Gå væk!" så kan du ikke styre Morten, og for eksempel skrive, "Morten går." Det er op til Morten, hvordan hans karakter reagerer.

2. Når din karakter siger noget, skal du skrive i "gåseøjne" og når du tænker i *stjerner* - tanker kan dog også skrives i kursiv.

3. Du skal skrive mindst 5 linjer i hvert IC indlæg, da det bliver til færre linjer, når du trykker "Send."

4. Du må kun være et sted af gangen - det vil sige, din karakter må ikke være i flere tråde på samme tid. Hvis du ønsker at forlade stedet, skal du i dit indlæg beskrive, at din karakter smutter, og i slutningen af dette sidste indlæg skal du skrive //out//.

5. Ingen powerplay, Mary Sues og Gary Stus. Din karakter må ikke være perfekt (for perfektion eksisterer ikke), kan ikke klare alt og skal have mindst et par svagheder. Hvis denne regel overholdes, bliver spillet meget sjovere.

6. Det er tilladt at bande og tale grimt til andre karakterer i tråde, når man er IC (in character), men kend dog dine grænser.

7. Og man behandler hinanden ordentligt OOC (out of character)! - Så det håber jeg, I kan finde ud af.

Det var vist alt. Jeg forbeholder mig retten til at ændre, slette og tilføje regler, hvornår det skulle være. Skriv endelig en pm til Amylia, Chris19 eller Edith Ember, hvis du er i tvivl om noget, har spørgsmål, eller bare har forslag til andre praktiske regler.


På vegne af
Stifteren (Green) og Adminteamet (Amylia, Chris19, Edith Ember)

Mest aktive brugere
Chris19
Jenya Dicentra Vote_lcapJenya Dicentra Voting_barJenya Dicentra Vote_rcap 
Edith Ember
Jenya Dicentra Vote_lcapJenya Dicentra Voting_barJenya Dicentra Vote_rcap 
Amylia
Jenya Dicentra Vote_lcapJenya Dicentra Voting_barJenya Dicentra Vote_rcap 
Green
Jenya Dicentra Vote_lcapJenya Dicentra Voting_barJenya Dicentra Vote_rcap 
Era
Jenya Dicentra Vote_lcapJenya Dicentra Voting_barJenya Dicentra Vote_rcap 
Eleonora
Jenya Dicentra Vote_lcapJenya Dicentra Voting_barJenya Dicentra Vote_rcap 
Veneur
Jenya Dicentra Vote_lcapJenya Dicentra Voting_barJenya Dicentra Vote_rcap 
Ann
Jenya Dicentra Vote_lcapJenya Dicentra Voting_barJenya Dicentra Vote_rcap 
Misel
Jenya Dicentra Vote_lcapJenya Dicentra Voting_barJenya Dicentra Vote_rcap 
Iljana
Jenya Dicentra Vote_lcapJenya Dicentra Voting_barJenya Dicentra Vote_rcap 
Chatten

[ Copy this | Start New | Full Size ]

 

 Jenya Dicentra

Go down 
3 deltagere
ForfatterBesked
Edith Ember

Edith Ember


Antal indlæg : 4548
Points : 9098
Reputation : 18
Registration date : 17/06/08

Character sheet
Liv:
Jenya Dicentra Left_bar_bleue100/100Jenya Dicentra Empty_bar_bleue  (100/100)
Påklædning: Et par posede, barkfarvede hørbukser, der er nemme at bevæge sig i, en hvid pirattrøje, snabelsko! xD, og et bælte med en lille taske-pung-agtig-ting i. I koldt vejr også en dejlig varm uldkappe i mørkgrå.
Race: Menneske

Jenya Dicentra Empty
IndlægEmne: Jenya Dicentra   Jenya Dicentra Icon_minitimeSøn 20 Jun - 12:46

Navn: Jenya Dicentra (udtales Djen-i-AH, ikke Djenja eller Djen-IH-ah. Og efternavnet er lige ud ad landevejen, men C'et udtales som et S)

Kaldenavn: Jen, Nia? Generalløjtnantens datter og sådan noget.

Job: Hun... går i skole. O_o

Race: Menneske, eller i hvert fald en mystisk nabolandsk raceblanding-ting.

Alder: Hvad der svarer til 16-17 år.

Fødselsdag: Sommer.

Køn: Ung kvinde.

Nationalitet: Nabolænder ALL THE WAY! C: (We need more of these, yes?)

Udseende:
Jenya Dicentra Girl_in_Green_by_mad_snaiL
Undskyld stort billede... o_O

Men, jaeh. Billedet siger det meste... tykt, silkeblødt hår i en gylden farve (skifter dog med årstiderne... en bleg gylden farve om sommeren - solen bleger nærmest håret. Og om vinteren er det mere rødgyldent, gerne med nogle røde striber hist og her). Håret går hende helt ned til knæene. Det er dog ofte sat op, så det ikke generer med sin ekstreme længde. Hjerteformet ansigt, spids hage. Ansigtet kan i se på billedet... det er bare lettere sminket der, normalt har hun ikke SÅ ren hud, selvom hun faktisk formår at holde den overraskende blank, babyblød og bumsefri. Men man kan jo ikke slippe for alle urenheder, kan man vel? ^^
Hun er høj, omkring 175 cm, har jeg bestemt. Slank, men nogenlunde tydelige, kvindelige kurver. Blød og bleg hud, er som regel fri for ar, sår, rifter og andet, der ødelægger den pæne, glatte overflade. Resten kan I se på billedet... ^^
Alt i alt en meget smuk, ung kvinde, men hendes ansigt har det med at se lidt barne-agtigt ud.

Personlighed: Jenya har i princippet to personligheder. Der er måden, hun er på, når hun er sammen med sin far eller andre vigtige personer, og så er der måden, hun er på, når hun er sammen med alle andre. Førstnævnte er den lykkelige Jenya, sidstnævnte er den vrede, hævngerrige Jenya.

Vrede Jenya:
Fire ord der beskriver hende godt, kunne være... snedig, hoven, grisk og ondsindet. Hun er den største bryder af de syv dødssynder: hun er hoven, gerrig, forræderisk, bliver nemt misundelig, frådsende, vred og doven. Hun føler sig overlegen i forhold til andre (så længe 'de andre' ikke er hendes far eller nogen, der er højere rangeret end hendes far), og praler ofte med hendes faders stilling og andre ting, hun kan komme på.
I virkeligheden er hun faktisk bare ked af, at hendes far ikke har så meget tid til hende. Han er en travl mand, og hun ser ham sjældent. Hendes mor er død, og det bidrager også til hendes tristhed, der med årene har udviklet sig til en grum fjendtlighed. Men hun gemmer sine tårer bag denne hårde facade, og der er ingen tegn på, at hun nogensinde vil åbne sig op for nogen... - for venner er hun heller ikke god til at få! (Der er selvfølgelig de tøser, der kun hænger ud med hende for at få status... og så er der visse drenge, der falder for hendes skønhed. Men når de ser hendes virkelige jeg, løber de ofte skrigende væk).

Lykkelige Jenya:
Men når hun er i sin fars selskab... så er hun det sande dydsmønster! En drømmedatter! Både fordi hun føler sig lykkelig, når han er i nærheden, men også fordi, at hun ikke vil have, at han kender til alle de slemme ting, hun går og laver. Han giver hende alt, hvad hun peger på, og Jenya husker altid at sige tak bagefter. De elsker hinanden højt, og er begge triste, når faderen igen skal arbejde. Nogengange bliver Jenya rigtig sur på ham, fordi han sådan er væk hele tiden. Hun lader ham dog aldrig se denne vrede - når hun er sammen med ham er hun ydmyg, gavmild, loyal, taknemmelig, sparsommelig, glad og hjælpsom. Faderen elsker hendes livlighed, og sådan har hun altid været. Han ved bare ikke, at hun også har udviklet sig til et ondt monster...

Baggrundshistorie: Jenya blev født og voksede op i den samme landsby, som hun bor i nu. Hun var en frisk og frejdig pige, altid glad og fuld af liv. Dog havde hun det med at føle sig lidt hævet over andre børn på hendes alder, fordi hendes far var generalløjtnant og medlem af Overrådet. Men selvom hun var lidt dominerende, så var hun god til at få venner, og dem havde hun også mange af. Hende forældre forkælede hende fra den dag, hun blev født, så det har hun altid været... forkælet, altså. De elskede hende højt, og selvom faderen sjældent var hjemme, så var de nogle meget gode, kærlige forældre.
En måned før Jenyas 13 års fødselsdag, døde hendes mor af en sygdom, der minder om tuberkulose. Hun havde været syg i lang tid, og det var ikke en overraskelse, da moderens sjæl forlod jordens overflade. Alligevel var Jenya knust... hun låste sig inde på sit værelse, og nægtede at komme ud i hele to måneder. Mad kom tjenestepigerne med, men faderen følte sig totalt hjælpeløs. Han var desuden en travl mand, og kunne umuligt blive hjemme hos Jenya hver dag... det gjorde hende endnu vredere, og hun følte sig mere ked af det end nogensinde.
Hun lærte gradvist at glemme det hele, men episoden har sat sine ar... læs personlighed.

Rigdom: Rig! Får altid lige, hvad hun peger på - så hun burde ikke klage.

Ejendele: Spandevis af flotte kjoler... tilhørende sko... smykker... hårting... andet pyntehalløj. o___o Våben? Selvfølgelig. Hendes far er generalløjtnant i Nabolandet, samt overhoved for en landsby i Nabolandet og sidder derfor også i Overrådet, Nabolandets regering.
Jenya har blandt andet lært at håndtere et sværd, og ejer derfor naturligvis sådan et. Et rigtig pænt ét, faktisk - håndtaget er betrukket med guld. Alt til generalløjtnantens datter, ikke sandt! Hun har også en enkelt kniv (20 cm i bladet, så den er bestemt ikke lavet til madlavning...), og et hårspænde som hun altid har med sig... den er meget skarp, et forsvarsvåben til nødsituationer. (Ligesom Milady de Winter/Countess de Winter fra The Three Musketeers-filmen fra 1993. Hun havde også sådan en hårting... sårede vist Athos med det, så vidt jeg husker. o_O) Ellers ingen andre våben!
Øhm... så har hun en hest! En kulsort én... der er ikke en eneste hvid plet at finde på den. Ellers ingen specielle ejendele. ^^

Andet: Faderen er Nabolandets generalløjtnant, altså General Abaddon's næstkommanderende. Han er også overhoved for en landsby/familie, og har en plads i Nabolandets Overråd.

Also... jeg er usikker på, hvor jeg skal placere hende... både geografisk og plotmæssigt. xD Nogen, der har nogle idéer? Måske man kunne lave et nabolandsboard o.o Ellers skulle hun tage med sin far til Warland... eller noget. I dunno! D:
Tilbage til toppen Go down
Chris19
Greens tjener i et og alt!....eller noget
Greens tjener i et og alt!....eller noget
Chris19


Antal indlæg : 5485
Points : 14762
Reputation : 12
Registration date : 17/06/08
Age : 27
Geografisk sted : Ved nærmeste kage

Character sheet
Liv:
Jenya Dicentra Left_bar_bleue100/100Jenya Dicentra Empty_bar_bleue  (100/100)
Påklædning: Tøj...
Race: Elver

Jenya Dicentra Empty
IndlægEmne: Sv: Jenya Dicentra   Jenya Dicentra Icon_minitimeSøn 20 Jun - 21:39

Godkendt
Tilbage til toppen Go down
Dawn

Dawn


Antal indlæg : 362
Points : 7023
Reputation : 4
Registration date : 08/04/09

Character sheet
Liv:
Jenya Dicentra Left_bar_bleue100/100Jenya Dicentra Empty_bar_bleue  (100/100)
Påklædning:
Race:

Jenya Dicentra Empty
IndlægEmne: Sv: Jenya Dicentra   Jenya Dicentra Icon_minitimeMan 21 Jun - 22:50

Hendes far har vel aftalt med Abaddon at han skal møde hende og se om de kan blive gift.. XD Så får vi ham bundet på hænnder og ben.. eller noget.. Så har hun nemlig en undskyldning for at komme til kamppladsen..?
Tilbage til toppen Go down
Edith Ember

Edith Ember


Antal indlæg : 4548
Points : 9098
Reputation : 18
Registration date : 17/06/08

Character sheet
Liv:
Jenya Dicentra Left_bar_bleue100/100Jenya Dicentra Empty_bar_bleue  (100/100)
Påklædning: Et par posede, barkfarvede hørbukser, der er nemme at bevæge sig i, en hvid pirattrøje, snabelsko! xD, og et bælte med en lille taske-pung-agtig-ting i. I koldt vejr også en dejlig varm uldkappe i mørkgrå.
Race: Menneske

Jenya Dicentra Empty
IndlægEmne: Sv: Jenya Dicentra   Jenya Dicentra Icon_minitimeTirs 22 Jun - 1:45

xD! Vi planlægger Abaddons ægteskab uden han ved det o.o xD Det kan godt være... det er en god undskyldning. ^^ Men det er nok en god idé at have Abaddon med på idéen først. o_O
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold





Jenya Dicentra Empty
IndlægEmne: Sv: Jenya Dicentra   Jenya Dicentra Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Jenya Dicentra
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Warland :: Om spillet :: Karakterer-
Gå til: